Spiseriet

Helt lokalt
Mange av råvarene vi bruker er ikke bare hentet fra lokale produsenter. I tillegg dyrker/ sanker / forer opp og foredler vi mye av maten selv. Et eksempel på dette er Hyllerås-grisen, som man kan se springe og leke utenfor Annelandet hver sommer.
Les mer
Helt vilt
Vi kjøper elg fra lokale jaktlag, i tillegg til det vi jakter selv. Elgen får en spesiell smak når de beiter i vårt frodige fjell-landskap
Les mer
Lokal mat-tradisjon
Mange av rettene våre er inspirert av våre lokale mat-tradisjoner.
Se meny
Previous
Next

Hovedmeny

Søte saker

Vi elsker å lage kreative og velsmakende desserter og kaker til ditt selskap eller bryllup.

Ta kontakt for pris og forslag!

Klikk Redigér-knappen for å endre på denne teksten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Møtelokaler

I våre to store saler med bordplass til over 80 personer, samt stort lerret og projektor, i tillegg til høyttaleranlegg, ligger alt til rette for et vellykket møte, foredrag eller seminar. 

Lokalene kan leies med eller uten bevertning – kaffe/te og vann er med i prisen uansett.

Ta kontakt for pristilbud!

Selskaper

Vil du holde et bursdagsselskap, konfirmasjon eller bryllup i vakre og unike omgivelser kan du leie hele eller deler av våre lokaler. 

Vi har to store saler og bordplass til over 80 personer, samt stort lerret og prosjektor, i tillegg til høyttaleranlegg, som sikrer at taleren blir hørt.

 

Besøk oss