Julebord
Gjør deg klar for omsorgsfullt tilberedt, tradisjonell julemat, laget av lokale råvarer og delikatesser.
Vi serverer den som juletallerken, eller som buffet med valgfritt innhold, etter dine ønsker.
Med plass til over 70 venner, kolleger og familiemedlemmer, kan julestemningen fylle den julepyntede gamle skolestua i Hylleråsen. Her er det rom for å nyte maten, vårt egenproduserte øl, kunsten på veggene og hverandres selskap.
Vi tar imot små (over 10 personer) og store (under 80 personer) grupper.
Under ser du eksempel på en julebordsbuffet, og kuvertpris for den
-
Svineribbe
Vår svineribbe fra helt lokale griser, behandler vi med den største respekt, slik at den unike smaken, sprøheten, mørheten og saftigheten kommer til sin fulle rett.
-
Pinnekjøtt av kje
En delikatesse fra Bryn Gårdsmeieri i Trysil. Kje-kjøttet smaker nesten som lam, men inkluderer endel ekstra kvaliteter: mørhet, litt mindre fett og et tøtsj av viltsmak. Har du aldri smakt det? Da kan du glede deg!
-
Rakørret
Rakørret hører julen til, og hos oss får du servert den beste i hele Norge, gjennom flere år. Slidre rakørreten er kjent for sin nydelige smak og konsistens.
-
Tilbehøret
I tillegg til våre medisterkaker og pølser, som vi lager av lokal gris, serverer vi selvsagt en deilig surkål og rødkål, ribbesaus med fløte, omsorgsfullt kokte mandelpoteter, og myke gylne mandelpotetlefser. Til pinnekjøttet serverer vi en luftig rotmos, og til rakørreten har vi det sprøeste flatbrød, purre, rødløk, rødbeter, godt smør og seterrømme
-
Desserten
Multekremen lager vi av smakfulle , lokale multer, og serverer med et dryss av brunt sukker og hakkede ristede mandler, i krumkakeskål.
-
Kaffe
Etter desserten serverer vi en god kopp kaffe, eller kanskje du har lyst på en espresso istedet?
-
Vi har alle rettigheter og eget mikrobryggeri!
-
Kuvertpris Kr 487
Inkluderer julebordsbuffet, dessert og kaffe.